Nog in Nederland
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Sacha
05 Augustus 2008 | Nederland, Aalten
Nou, het is dus gelukt. Ik heb een eigen site op waarbenjij.nu. Nu moet ik het nog goed gaan bijhouden.:))
23 augustus vertrek ik naar Manilla en dan kom ik 24 augustus om 8 uur 's avonds aan. Er is een tijdsverschil van 6 uur. Dus bij jullie is het dan nog middag. Het volgende bericht schrijf ik pas als ik daar ben...
(want nu heb ik nog niet veel te melden en als je wat wilt weten kan je me nog gewoon opzoeken of bellen:))
05 Augustus 2008 - 16:56
Ma:
zet 'm op Sas! Hopelijk zijn er daar in Manilla ook goede computercentra zodat we een beetje met je mee kunnen leven.... -
05 Augustus 2008 - 17:50
Freddy Gijsbers:
Nou Sacha, dat lijkt me een leuke en spannende onderneming.Ik wens je veel sterkte en een prettig verblijf aldaar! Groeten,
Freddy. -
07 Augustus 2008 - 17:43
Nicole Rave:
Hej Sacha!
Leuk om zo'n site bij te gaan houden! Zal af en toe een kijkje komen nemen!
Heeel veel plezier daar en veel succes!
Knuffel Nicole -
18 Augustus 2008 - 14:42
Jol:
Ha die Sas,
Ook via de site wil ik je nogmaals heeeeel veel plezier, succes etc. wensen. we hopen snel wat van je te horen. Goede reis en tot mails.
liefs Jol -
21 Augustus 2008 - 13:14
Joske:
Goed gemaakt Sas! Ben erg benieuwd wat hier over een jaartje allemaal op staat, Leuk!!! Tot vanavond geloof ik he!! Groetjes! -
23 Augustus 2008 - 09:32
Sarah:
Vandaag is de dag dat je weggaat! De site ziet er in ieder geval al heel leuk uit. Ik ga er zeker vaak kijken. Ik wens je alvast een hele goede reis! Liefs Sarah -
24 Augustus 2008 - 17:38
Freddy En Lidi:
Goeiemorgen Manilla,
fijn Sacha dat de reis goed verlopen is! -
24 Augustus 2008 - 17:44
Jolande:
He Sas,
Ik lees hieronder dat de reis goed verlopen is.Super fijn. We horen snel van je!!!
Liefs Jol -
25 Augustus 2008 - 08:51
Linda:
hey sas. je bent dus veilig aangekomen! ben benieuwd naar je avontuur! liefs linda