Goed nieuws - Reisverslag uit Tagaytay, Filipijnen van Sacha Gijsbers - WaarBenJij.nu Goed nieuws - Reisverslag uit Tagaytay, Filipijnen van Sacha Gijsbers - WaarBenJij.nu

Goed nieuws

Door: sacha

Blijf op de hoogte en volg Sacha

17 Januari 2009 | Filipijnen, Tagaytay

Volgens de dokter waren op de scan wat kleine nierstenen te zien, maar die moeten verder geen problemen meer geven:) over 2 weken moet ik nog weer terugkomen.
Ben nu al een paar dagen zonder pijn, maar kan wel merken dat ik iets minder energie heb, waarschijnlijk door het veel in bed liggen:) Dan is het inderdaad maar saai om hier te zijn en ging ik thuis toch wel erg missen, maar nu ik weer op de been ben heb ik toch ook wel veel zin in de laatste paar weken. Het is zo ontzettend snel gegaan. Ik blijf nog een week hier in Tagaytay, in het huis is het supergezellig maar het werk is uitdagender in Manilla. Ik woon hier met 14 meiden uit verschillende landen: Maleisie, Indonesie, Italie, Japan, Vietnam,
China, Korea, Equador, Slowakije en natuurlijk Filipijnen in een huis. Vrijdag terug naar Manilla en dan de laatste 3 weken daar. Het lijkt als ik terugkijk zo kort dat ik hier nog maar net was, maar als ik dan deze site bekijk dan zie ik hoe ontzettend veel dingen ik gedaan heb. Ik kan nu al zeggen: ook al is het nog niet het einde van dit avontuur, dat ik superblij ben met deze ervaring. Ik heb erg veel geleerd en gezien.

Liefs Sacha

Ps Bedankt voor het pakketje van 'de vriendengroep' erg lekker ook al vonden de aziaten het drop niet lekker:)

• 17 Januari 2009 - 08:22

Chantal:

Ha Sas,
    Wat ontzettend fijn om te horen dat het beter met je gaat!
    Geniet nog even van je laatste weken.
    XX

• 17 Januari 2009 - 10:16

Freddy:

Hallo Sacha,

Gelukkig, dat het wat beter met je gaat. Ik wil graag geloven dat je veel gezien en geleerd hebt; mooie dingen maar ook nare dingen zoals in de sloppenwijken van zo'n grote stad als Manilla. Veel sterkte en plezier voor de laatste weken. Groeten,

Je vader.

• 17 Januari 2009 - 11:40

Sarah:

Ha die Sas,

Het gaat nu inderdaad erg snel, nog maar 4 weken en je bent er gewoon weer! Ik hoop dat je nog een paar mooie weken hebt zonder pijn en hopelijk wat meer energie.

Liefs Sarah

• 17 Januari 2009 - 16:36

Evelien:

Hi Sas,

Wat fijn dat je minder pijn hebt... Geniet nog van je laatste paar weken!!

Groetjes Evelien

• 17 Januari 2009 - 19:25

Nardy En Gerard:

hallo sacha, nog de beste wensen en hopenlijk een gezond 2009. zoals het er nu voorstaat gaat het weer de goede kant op met je.hier alles oke, net nog effe met ellen gechat, die zit in bunnik. weet nog niet of ze thuiskomt dit weekend. gerard zit bart visser te kijken, is niets voor mij die herrieschopper. adhd grootmens.
    maar ieder heeft een eigen smaak.
    zo te lezen en te zien heb je verder het goed naar je zin nu het einde vd reis naderbij komt.maar je kunt altijd nog een keer terug toch?
    morgenmiddag komen je pa en ma hier voor een neiuwjaarsborrel is altijd erg gezellig.
    zo ben je een beetje op de hoogte vd familie gijsbers koppelstraat.
    hartelijke groetjes en kus nardy
    en natuurlijk nog heel heel veel plezier daar. doei doei.

• 18 Januari 2009 - 17:40

Douwe En Miriam:

Haaaaaai sas,

Fijn om te horen dat het weer goed met je gaat!!! Is inderdaad niet zo verwonderlijk dat je weinig energie hebt als je zoveel in bed hebt gelegen! Hopelijk krijg je dat snel weer terug zodat je van je laatste weken nog volop kunt genieten!! :D
    Als ik terug kijk vind ik ook dat het best snel is gegaan!! Maar voor jou lijkt het nog sneller als voor ons hier, denk ik!
    Wij hadden gisteravond de buurt hier uitgenodigd voor een hapje en een drankje, dat was erg gezellig! Vandaag nog naar een verjaardag van een vriendin geweest, en nu is het weekend alweer bijna voorbij :(
    Nou, nog fftjes en dan ben je alweer terug in Nederland dus geniet nog van je laatste weken avontuur!!!

Liefs Douwe en Miriam

• 19 Januari 2009 - 18:03

Linda:

hey sasssiee!! Een heel avontuur!! inclusief nierstenen! Drop heb je dus zelf maar moeten opeten?! hihi! Je hebt t maar mooi gedaan, zo in je 1-tje! superknap hoor! Nu kunnen we aftellen, tot je weer bij ons bent. geniet nog maar ff. liefs linda

• 20 Januari 2009 - 20:34

Marion:

Ha Sascha,

wat een pech heb je gehad met die nierstenen. Gelukkig dat je weer wat opknapt.Hier is alles best. Eigenlijk had ik achter de borrel moeten zitten bij Stijn maar die is met Kris en nog wat Feyenoordsupporters naar Roterdam. ik vind het zo goed dat je je daar in je eentje staande weet te houden! Wat je allemaal meemaakt en ziet!. en dan het eten..........ik ben nl zo'n piesewiet dat ik al gauw overal vies van ben. En als ik het eten dan niet ken.Volgens mij heb jij daar geel last (meer)van nu ik je zo op de foto smakkelijk zie eten. Heel veel groeten.

• 23 Januari 2009 - 20:23

Jolande:

Ha die Sas,
    Wat fijn om te lezen dat het beter met je gaat en dat je dus nog lekker kunt gaan genieten van je laatste paar weekjes daar.
    Hier is het ook oke allemaal. Net getraind met volleybal en morgen wedstrijd thuis.
    Morgenavond hebben we nog verjaardag van Stijn en Katja bij Stijn thuis. Gezellig dus!
    Nou, geniet nog even zou ik zeggen en tot over een paar weekjes he???!!!

Liefs van jol

• 27 Januari 2009 - 19:13

Emma :

Hey sas!

Wilde alleen fkes hoi zeggen! Je een berichtje doen staat al vanaf kerst op mijn lijstje. Kennelijk ben ik toch niet zo goed in het bijhouden van digitale reisverslagen. Toch vind ik t altijd fijn te horen hoe het met je gaat en vind t ook tof dat je snel al weer terug bent! Samen huisje zoeken? Utrecht? Nijmegen? hihi. Veel plezier nog daar!

xx Emma

• 01 Maart 2009 - 19:52

Bo-Ra Kim:

Hoi Sacha,
    Ik laat even hier een berichtje achter!
    Leuk om die ervaring te horen! Heb je trouwens Koreaanse delicatesse Kimchi gegeten ?
    Snel elkaar zien als je in den Nederland bent. Veel beterschap trouwens! Hoe kreeg je dat eigenlijk voorelkaar ?

veel liefs,

• 16 Augustus 2010 - 20:57

Marco:

hey Sacha!

ik zag je op tv.....
    ik zou graag met je in contact willen komen..
    maar leuk dat ik je zag, lijkt me leuk met je te kletsen..:)
    mail me: witharen2000@hotmail.com

xxx Marc